Aboneaza-te la newsletter

Strecurați penisul, Fa sex sexual pasional cu barbatul tau - 10 sfaturi fierbinti - Sfaturi Pentru Sex

Nu ești singura care iubește sexul senzual.

strecurați penisul supliment alimentar pentru mărirea penisului

Știi, genul de dragoste care durează mult, mult timp. Revista Cosmopolitan a examinat mii de bărbați și a descoperit că, în timp ce majoritatea bărbaților își doresc fasties, 65 la sută doresc să se joace și să-și exploreze femeia timp de 45 de minute sau mai mult.

Notă marginală: Am pus împreună această evaluare în profunzime asta va descoperi cât de bine sunteți când dați sex oral și vă satisfaceți bărbatul.

strecurați penisul mijloace moderne pentru a restabili erecția

Este posibil strecurați penisul descopere câteva adevăruri incomode sau poate descoperi că ești deja o regină care oferă slujbe de lovitură. Băieții sigur le place să facă sex rapid și fierbinte fierbinte. Și este distractiv să faci sex în locuri publice sau strecurați penisul alte localuri unde riscul este un factor.

Dar, mișcarea lentă și sexul super senzual pot face ca strecurați penisul tău să te aprecieze cu adevărat. S-ar putea să fii prima femeie care să-i arate cât de distractiv poate fi modul lent. Dar chiar dacă nu ești primul lui, poți să-l faci o noapte de neuitat pentru el. De asemenea, sunt destul de pozitiv că el nu te va renunța niciodată atunci când îi spui că vrei sex Chiar dacă bărbatul tău este un ciudat pentru rapid, el nu va spune nu sexului doar pentru că nu este calea obișnuită rapidă.

Este posibil să fiți nervos în ceea ce privește planificarea unei întâlniri sexuale senzuale cu bărbatul tău. S-ar putea să fie nou pentru tine să fii organizatorul petrecerii, dar niciodată să nu te temi, cu aceste sfaturi sigure despre foc, vei fi un expert în cel mai scurt timp.

Va funcționa mai bine dacă începeți să-i construiți entuziasmul devreme Luați-l cu mesaje text sexy pentru a crea anticipare Mesageria text este cel mai simplu mod de a începe să-i construiești anticiparea.

Începeți la începutul zilei și trimiteți texte obraznice precum: Am un mic plan pentru noi diseară. Dacă aș fi acolo chiar acum, m-aș târui sub biroul tău și Aș vrea să pot simți gura ta asupra mea.

Pagini de producători

Nu pot aștepta până ajungeți acasă. Sunt atât de lucrat acum, abia aștept să pun mâna pe tine mai târziu. Dacă doriți mai multe idei de mesaje text sexy, care să strecurați penisul trimită bărbatul, atunci consultați acest ghid detaliat aici.

Cele mai puternice trucuri și sfaturi despre sex nu sunt pe acest site. Dacă doriți să le accesați și să-i strecurați penisul bărbatului dvs. Veți învăța, de asemenea, cele 5 greșeli periculoase care vă vor strica viața sexuală și relația. Adu-o aici. Setarea scenei pentru seducție Începerea cu strecurați penisul la fel de simplu strecurați penisul deschiderea ferestrelor timp de câteva minute pentru a aduce aer curat și a elimina orice mirosuri neplăcute este minunat.

Chiar dacă ar putea părea șchiop și clișee, flori și lumânări proaspete din dormitor picură cu romantism.

Setarea scenei pentru seducție

La fel faceți foi proaspete pe pat. Poate strecurați penisul să încercați un pic de pulbere de copil între cearșafuri Cea mai mare provocare când vine vorba de a-ți prezenta bărbatul în sexul senzual este să controlezi sincronizarea.

Fată, o să-l rogi să te roage să mergi pe el și crede-mă, vei fi și tu gata. Strecurați penisul Fii puternic și reține-ți minte obiectivul tău este lent și vrei să-l faci să aștepte cât poți. Îți va mulțumi până la urmă. O modalitate ușoară de a controla sincronizarea este cu un masaj excelent. Dacă nu este firesc să-ți faci un masaj, nu te teme niciodată, îți voi strecurați penisul cum strecurați penisul îi oferi un masaj ușor ca parte a acumulării de sex sexual mai târziu în articol.

Dacă sunteți doi fani de muzică, poate doriți să creați o listă de redare specială pentru ocazie. Amestecă-l puțin și surprinde-l. Iată un sfat grozav: dacă puteți afla în ce an a absolvit liceul și aruncați câteva romantice din acel an, îl veți face să se topească. Începe prin a face duș Cu El O mare parte a relației sexuale cu bărbatul tău îi arată cât de mult îți pasă.

Un mod minunat de a face acest lucru într-un mod sexy, fierbinte este prin a face un duș cu el și spălarea. Iată cum se face: Luați testul: dau locuri de muncă sufletești bune sau BAD? Lasă-i un bilet pe ușa din față și spune-i să te întâlnească acolo. Când intră, fă-l să se întoarcă și după ce îți ridici mâinile, încrețește spuma pe spate și alunecă-ți mâinile de o strecurați strecurați penisul și de alta a coloanei vertebrale și tocmai în firul părului.

Folosește-ți unghiile și întotdeauna atât de ușor, aleargă-le pe partea din afară a brațelor sale și apoi aduce-le înapoi pentru a repeta mișcarea în sus.

Important: trebuie să preluați controlul Strecurați penisul a-l pregăti pentru experiența ta sexuală împărtășită, tot ce ai nevoie este binecuvântarea lui de a fi orchestratorul evenimentului.

Un truc sigur este să îl întrebați astfel, Asigurați-vă că îi răsplătiți răspunsul făcând ceva de genul apăsându-vă sânii pe spatele lui și alunecându-i pe pielea lui. Spune-i brațele deasupra capului și pune-le pe peretele dușului. Dar amintiți-vă, trebuie să rămâneți sub control, așa că anunțați-l că nu cum să ajute un tip cu erecție va întâmpla până nu alegeți să o faceți. Apropo, dacă doriți să învățați niște tehnici cu adevărat puternice pentru a folosi strecurați penisul pe om, este posibil să doriți consultați secțiunea de sex oral aici.

Cum se vindecă balanita

După ce l-ai simțit ridicat din cap până în picioare, spune-i că este rândul tău și apoi întoarce-te către perete și pune mâinile sus pe dale.

Distrează-te în timp ce întoarce favoarea. Și dacă este nevoie, ghidați-vă mâinile către locul unde trebuie. Dacă strecurați penisul înfundă, reamintește-ți că ești în grijă și ia-ți acea tavă ca să te strecurați penisul și trimite-l înaintea ta să se întindă pe burta patului și spune-i că vei fi acolo într-un minut. Tine minte toată această anticipare este sosul secret al sexului lent lent.

Masajele sunt magice Urcă-te pe el și stând pe coapse, apleacă-te și apasă-ți sânii în spate. Mai pur și șoptește ceva murdar în ureche ca Așezați-vă și apucați uleiul de masaj cald pe care l-ați așezat pe măsuța patului. Aluzie: Puneți sticla de ulei într-o cană cu apă fierbinte înainte de masaj.

strecurați penisul testiculele atârnă când sunt erecte

Aplicați ulei de masaj pe mâini și frecați-le împreună. Începeți prin a strânge ușor mușchii între gât și umeri. Frământați etanșeitatea cu degetele și aplecați-vă în față și sărutați partea din spate a gâtului. Netezi puțin ulei de masaj pe spate și cu ambele mâini tampon penis cu degetele strânse, alunecă-ți încet mâinile până la spate și apoi înapoi până la ceafa.

Această tehnică este super ușoară, dar foarte plăcută. Dacă variați viteza loviturilor, întindeți-vă degetele pentru strecurați penisul da o senzație diferită sau chiar folosiți unghiile pentru a-i zgâria ușor pielea pentru a-l smulge cu plăcere.

De acolo, începe să-l masezi cu lungă figura senzuală, opt lovituri care se extind pe întregul său spate. De la lovitura lui până la ceafa, trecând în centrul spatelui, variază-ți loviturile de la greu până abia acolo.

Folosiți din strecurați penisul unghiile pentru a-i zgâria ușor pielea. Este timpul jocului: 10 sfaturi puternice pentru sex sexual Până în acest moment, el vă va strecurați penisul probabil să atingeți, să gustați și să vă strecurați penisul, testiculele și multe altele.

strecurați penisul recenzii după operația de mărire a penisului

Spune-i că este timpul să te transformi și doar în cazul în care dorește să te atragă pentru a te săruta, acesta este locul în care îl tachinezi și îl asiguri că abia aștepți să-l explorezi cu gura, tot el, și că va merita foarte mult așteptarea.

Odată ce îl ridici cu burta, folosește aceste zece sfaturi pentru a-l transforma într-un fan sexual senzual pe viață: 1.

strecurați penisul care spray pentru o erecție este mai bun

Începeți cu simpla atingere - Încă o dată, așezați-vă pe coapsele strecurați penisul, astfel încât penisul lui să fie în fața voastră. Spune-i să-și pună mâinile în spatele capului.

Mențineți contactul ocular cu el și pornind de la oasele gulerului, trageți ușor vârful degetelor în centrul pieptului până la vârful penisului și apoi îndepărtați-vă spre oasele șoldului. Repetați strecurați penisul 4 sau de 5 ori. Treceți la sărutarea senzuală - Înclinați-vă înainte ca sânii săi să-i curgă burta și pieptul și să-l sărutați. La început ușor, apoi deschideți gura și invitați-l să-i atingeți buzele sau limba cu limba.

Deoarece sunteți deasupra, puteți controla presiunea sărutului. Întoarceți-vă și apoi aplecați-vă înăuntru. Variază presiunea și explorează-l cu gura. Încălziți-l - Pe măsură ce îl săruți, încet Întindeți-vă foarte încet pentru bile și trageți-le ușor cu vârful degetelor. Apoi cercuri înapoi până când mâna ta este pe fața lui.

Tom of Finland Heavy Duty Cock Pump

Ține-ți strecurați penisul în mână și aleargă degetul mare de-a lungul liniei maxilarului. Asigură-l că vrei și tu asta. Continuați să faceți cu el. Sărut, năpusti și gustă-l. Întreabă-l dacă vrea să te duci pe el sau vrea să fie în interiorul tău.

Amintiți-vă, sunteți responsabil. Decide ce vrei - El poate fi atât de entuziasmat și pornit încât nu știe ce vrea și te întreabă ce vrei, ei bine În acest moment, s-ar putea să fii ca mine și să fii super flămând să cobori pe el.

Muzica de sex feminin erotic chat

Urmați acest conducător interior și mergeți pentru el folosind următoarele tehnici 6. Sărut de sus în jos - Începe să-l sărute pe piept. Încercuiește fiecare sfârc cu săruturi, apoi linge și suge un pic de el. Reveniți în strecurați penisul lui și trageți o linie cu limba în jos peste piept și burtă până când ajungeți suficient de aproape de penisul său, încât plânge în plăcere.

Apoi, desigur, repetați, de fiecare dată un pic mai lent decât înainte. Termină sărutându-l ușor cu vârful penisului. Aproape timpul să sufle - Ridicați-vă de el și cereți-i să deschidă picioarele.

Așezați-vă înapoi, îngenuncheând acum și din nou ridicați-vă spre pieptul lui și lăsați-i sfarcurile să-i spele ușor pielea. La întoarcere, așezați-vă capul pe burta inferioară, astfel încât obrazul dvs. Ține-L - Spune-i că îți place să pui aici așa. Spune-i că nu poți aștepta să-i bagi cocoșul în gură. Apoi ajungi și ia-l în mâini. Începe să-l lovești cu degetele Spune-i că îl iubești așa Faceți-l alunecos și vă va fi ușor să alunecați mâna în jurul bazei.

Folosește-ți cealaltă mână pentru a-i cupa mingile și pentru a le masa atât de ușor cu degetele. Dacă țineți baza penisului său în timp ce vă strecurați gura peste el, el nu poate intra prea adânc. Lovitură prin lovitură - Rotiți limba în jurul vârfului și răsuciți mâna în jurul bazei penisului său și bucurați-vă de a merge sălbatic sub atingerea ta. Până la urmă poți să-l răpești. Rulează-ți limba pe creasta pielii și suge-i ușor pe creastă.

Dacă se usucă, linge-l din nou, ca un popsicle, lung și lent. Urmărește-i acum, dă-i ce are nevoie. A fost un băiat bun și merită să termine puternic Pentru mai multe sfaturi despre ce trebuie să faceți atunci când începeți să-i dați capul, puteți fi interesant în acest sens secțiunea bj aiciacestea diferă poziții sexuale orale sau chiar acest video tutorial tutorial de lovitură.

Trecerea liniei de strecurați penisul După ce-l încântă cu tot ceea ce ai și el se află slab și gâfâind, este foarte important să-ți îndepărtezi cu grijă distanța de penis. El poate fi foarte sensibil și orice atingere poate fi incomodă timp de câteva minute.

Pur și simplu scoateți-vă și așezați-vă capul pe burta inferioară, în timp ce îi permiteți să se bucure și să se gândească la ce tocmai s-a întâmplat. După ce se recuperează, atunci este rândul tău dar asta este o poveste pentru altă dată.

S-ar putea să descoperi că sexul senzual este cel mai bun atunci când te întorci cu bărbatul tulburare de erecție matinală, primul este plăcutul și apoi celălalt îi dă un vârtej, vorbi. Și nu uitați, că am vorbit cu adevărat doar strecurați penisul a face sex oral senzual astăzi, există și tone de poziții sexuale pe care le puteți folosi și sunt peste aicicu fotografii profesionale care demonstrează fiecare! Sexul senzual este un mod natural de a răsfăța și de a-ți plăcea iubitul.

Sper că te-am convins să încerci și mai bine încă, să-l pui pe tine și pe iubitorii tăi meniul sexual și să servești des.

cand MOARE +++ penisul +++ (Anca Pop va sfatuieste ce sa faceti) Arhivele Devla (Ro)

Vă rugăm să nu ezitați să lăsați un comentariu și spuneți-ne dacă iubiți și sexul senzual! Urmăriți acest lucru: Video despre tutorialul Blow Job Acesta conține o serie de tehnici de sex oral care vă vor oferi bărbatului dvs.

Dacă ești interesat să înveți aceste tehnici strecurați penisul a-ți menține bărbatul dependent și profund devotat pentru tine, precum și să te distrezi mult mai mult strecurați penisul dormitor, atunci poate vrei să vezi videoclipul. O puteți urmări făcând clic aici.