Arabii Au Cele Mai Lungi Penisuri Din Lume | Ştiri | Libertatea | Libertatea

Penisuri europene

De Petre DobrescuJoi, 18 iulieCare este dimensiunea penisului?

erectie cu prostata marita

Este adevarat ca diferite grupuri etnice sunt mai bine sau mai slab dotate? Pentru multi barbati dimensiunea penisului este, neoficial, masura masculinitatii si virilitatii. Exista o multitudine de studii care se impart in doua categorii importante: cele in care barbatii si-au masurat singuri penisurile si, de aici, provine principalul dezavantaj legat de masuratori care nu sunt penisuri europene corect lungimea se ia de la baza penisului in regiunea abdominala pana la varf sau sunt exagerate si cele in care un grup de specialisti au facut masuratorile, dar care au ca dezavantaj faptul ca grupul de subiecti este mult mai durata unei erecții in comparatie cu prima categorie.

Primul studiu a fost facut de Kinsey in pe un grup de 3.

ce puncte îmbunătățește o erecție

Media penisului in erectie conform acestui studiu este de 15,6 cm pentru lungime, iar a circumferintei de 12,2 cm. Fiecare penisuri europene a desenat conturul penisului in erectie pe o bucata de carton, iar masuratorile au fost facute ulterior.

Aceasta impreuna cu faptul ca subiectii nu reprezentau o diversitate etnica si erau ca varsta apropiati face ca studiul sa nu fie considerat concludent. Recent, producatorii de prezervative au dezvoltat studii pentru a-si adapta produsele dimensiunilor pietei.

FOTO Arhiva Despre asiatici se spune că natura nu a fost prea darnică la capitolul bărbăţie, în timp ce despre africani s-a format deja o legendă referitoare la cât de dotaţi sunt din punct de vedere sexual. O hartă realizată pe baza unor statistici face lumină în acestă privinţă şi prezintă mărimea medie a penisului aflat în stare erectă în diverse părţi ale lumii. Ştiri pe aceeaşi temă Motivul penisuri europene care nudurile sculptate în Grecia Antică aveau penisuri Harta realizată de Target Map prezintă prin intermediul unor zone colorate diferit categoria în care intră bărbaţii din diverse ţări, în funcţie de mărimea penisului aflat în stare erectă. Astfel, ţările colorate cu roşu se referă la cele care se încadrează între

Britanicii de la Durex au primit raspunsuri prin Internet de la un grup de 2. Rezultatele trebuie interpretate tinand cont ca majoritatea erau albi.

Harta mondială a bărbăţiei

Lungimea medie a reiesit ca fiind 16,8 cm, iar circumferinta de 13,0 cm masurat in locul cel mai gros al penisului. Producatorul american al marcii Lifestile a facut in primavara lui un studiu pe voluntari majoritatea studenti care au fost masurati de specialisti.

cauza creșterii penisului

De aici se poate trage concluzia grabita ca americanii sunt mai slab dotati, dar concluzia corecta este ca respondentii lui Durex au exagerat pentru ca au avut ocazia sa isi faca singuri masuratorile. Dar nu exista nici un studiu relevant care sa demonstreze diferente interrasiale.

câți cm ar trebui să aibă un penis normal

Este interesanta decizia producatorului german al marcii Masculan de a creste lungimea produselor sale de la 17,5 la 19,5 cm.

Germanii au luat in considerare succesul pe care l-au inregistrat datorita pretului pe pietele din est, in special in Rusia.

Din aceeasi categorie

Se pare ca aici, la noi, in est, utilizatorii au o cerere de alte dimensiuni, iar germanii considera ca vest-europenii pot sa foloseasca prezervative mai lungi, ele neavand cum sa alunece de pe un penis mai mic datorita diametrului si elasticitatii latexului, o mica parte din prezervativ poate ramane rulata fara sa deranjeze. Dimensiunile cerute de comunitatea europeana pentru producatorii de prezervative, conform EN care daca s-ar aplica si la noi, multe produse ar fi retrase de penisuri europene piata penisuri europene, specifica minimum ca lungime 17 cm, iar grosimea intre cm diametru.

creșterea erecției penisului

Revenind la subiectul diferentierii rasiale putem penisuri europene cu cateva exemple omologate: Cele mai mari penisuri au fost masurate in tarile penisuri europene, cu lungimi intre 20,2 si 25 cm, iar recordul absolut il detine Sudanul, unde a fost masurat un penis de 30,4 cm, cu un diametru de 5 cm.

Chartman a realizat masuratori pe grupuri de diferite nationalitati si iata recordurile fiecareia: englezi — 25,8 cm, germani — 21,5 cm, francezi — 19,5 cm, danezi — 20,2 cm, americani si suedezi — 19,5 cm. Cele mai mici penisuri: englezii — 6,8 penisuri europene, germanii — 8,5 cm, francezii si americanii 9,2 cm, danezii si suedezii 12,3 cm.

Ma voi explica:articolul de mai sus incearca, in mod grosolan, sa induca barbatilor romani un sentiment de inferioritate clasandu-i pe ultimul loc in mod nefondat iar femeilor, o dorinta de evadare din groapa cu ratati prin invitatia de a calatori, de exemplu, spre Ungaria si a se pune la dispozitia urmasilor lui Attila care au devenit, brusc, cei mai dotati masculi din Europa. Penisuri europene in urma, in istorie, putem observa ca hunii stramosii ungurilor par a fi asiatici de rasa mongoloida sau ,in cel mai bun caz, turcica. In tabelul de mai sus, turcii nu sunt foarte bine cotati, sunt sub medie iar despre mongoloizi stim prea bine ca au nesansa de a fi cotati drept cei mai slab dotati ca dimensiuni. De unde asa dimensiuni impresionante la unguri, s-au corcit cu extraterestrii?

Ar mai fi de mentionat ca record negativ inregistrat de acelasi dr. Jacobus: lungimea medie si normala in India este de 10 cm.

  • Bărbaţii din zonele planetei considerate civilizate fie au penisuri destul de mici, fie abia se pot mândri cu un organ de dimensiuni medii.
  • Prezentare generală[ modificare modificare sursă ] În comparație cu alte primate, inclusiv exemplarele mari, cum ar fi gorilapenisul uman este mai gros, atât în termeni absoluți, cât și în raport cu restul corpului.
  • Harta Europei după mărimea penisului. Vezi unde se situează România! (FOTO) | go2dent.ro
  • Cum să mărești penisul în mod eficient
  • - Не волнуйтесь, он.
  • Arabii Au Cele Mai Lungi Penisuri Din Lume | Ştiri | Libertatea | Libertatea