Poate un penis curbat sa fie indreptat inapoi?

Penisul răsucit, SI Novelties &#; Penis cu Ventuza 25cm | arhiva go2dent.ro

penisul răsucit ce trebuie făcut pentru a prelungi penisul

Penis Din Comunitate buna ziuaam si eu o intrebare. Am si eu o problema cred de ceva timp.

penisul răsucit un bărbat cu un penis mare

Atunci cand am erectie, penisul este foarte rigid si imi este aproape imposibil sa pun in practica anumite pozitii sexuale.

Care sunt sansele sa am o viata sexual normala avand in vedere ca penisul meu are marimea de 13 cm, diametru 4,5 si circumferinta Pun intrebarile respective din cauza ca inca penisul răsucit virgin.

Pe mine mai mult ma intereseaza urmatoarele: - este o marime ok, si pot sa am o viata sexuala buna, incat sa imi satisfac partenera asa cum trebuie? Din Comunitate Buna seara!!!

penisul răsucit recuperare rapidă după erecție

Am si eu o problema,de aproximativ 5 saptamani mi-a aparut pe capul penisului niste bubite si sunt foarte speriat,cum pot scapa de ele? Am 18 ani, in legatura cu penisul, nu pot sa-l decalotez nici in stare flasca nici in erectie. Va rog sa ma ajutati. Mi-e foarte frica de lucrul acesta,pentru ca nu stiu daca e ceva normal si am refuzat primul act sexual inca sunt virgin din aceasta cauza.

Prezervativul feminin

Din Penisul răsucit Buna ziua! Ma numesc Razvan! Am o intrebare care are legatura cu ingrijorarea mea pe parcursul a 2 ani de zile! As dori sa stiu care este marimea ideala a penisului in functie de varsta Penisul meu este in stare normala "Adormit" de 7cm sau 7,5cm si in erectie de 13cm sau 13,5cm Multumesc anticipat!

S Cu ce se poate efectua masurarea unui penis? Ma masturbez de mic de la 11 ani penisul răsucit in ultimul timp nu se ridica cand vreau eu.

penisul răsucit o erecție la tineri