CEL MAI SPECTACULOS ORGAN SEXUAL

Penisul caracatiței, Cel mai BIZAR ritual de împerechere din regnul animal: "organul detaşabil"

penisul caracatiței

Ritualuri violente de imperechere in regnul animal Galerie foto de Iarina Dumitrescu Luni, 11 Iunieora Penisul caracatiței de notorietate faptul ca vaduvele negre isi mananca adesea partenerii in timpul reproducerii sau la scurt timp dupa, dar acesta nu este singurul comportament agresiv legat de imperechere. Oddee a descoperit mai multe specii care au ritualuri violente atunci cand vine vorba de copulatie. Calmarii Masculul bioluminescent care apartine unei specii de calmari isi penisul caracatiței clestii ascutiti pentru a face cateva taieturi in partenera sa, inainte de a folosi un apendice asemanator cu un penis pentru a insera spermatozoizi in "buzunare".

Cei din specia Greater Hooked au spermatozoizi adaptati in asa fel incat isi fac singuri penisul caracatiței in pielea femelei: se folosesc de o enzima care dizolva tesutul.

penisul caracatiței

Iar calmarii care apartin speciei Sharpear Enope sunt cunoscuti ca fiind transsexuali. Unii masculi nu doar ca seamana cu femelele, dar au si glande sexuale feminine, o parte dintre cercetatori fiind de parere ca acest lucru ii ajuta sa se apropie de potentiale partenere fara sa fie detectati.

10 exemple incredibile ale sexualitatii animalelor (Galerie foto)

Focile Dragalasii pui de foca sunt foarte oropsiti atunci cand masculii vor sa se imperecheze. E de ajuns ca acestia din urma sa auda o alta pereche facand acest lucru pentru a alerga disperati, ca sa se imperecheze si ei. Iar cand masculii sunt prinsi de aceasta febra nu se mai uita pe unde trec astfel ca strivesc numerosi pui in calea lor. Unele colonii pierd si doua treimi din pui din cauza neghiobilor de masculi.

Cel mai BIZAR ritual de împerechere din regnul animal: "organul detaşabil"

In plus, femelele care fac parte din specia de foci Southern Elephant sunt adesea expuse riscului de a muri in timpul copulatiei, deoarece masculii le strivesc craniile cu falcile.

Viermii plati Aceste creaturi sunt penisul caracatiței, iar din aceasta cauza ajung sa se lupte atunci cand vine vorba de imperechere, penisul caracatiței a evita sa ajunga in rolul de mama toti vor sa aiba rolul de tata. Cel invins in lupta penisul caracatiței penisul caracatiței, ceea ce inseamna ca trebuie sa cedeze resurse substantiale de energie pentru a creste progenitura, in timp ce tatal este liber sa-si continue viata linistit. Melcii si limacsii Ca si viermii plati, melcii si limacsii sunt hermafroditi, astfel ca lupta face parte din ritualul lor de reproducere.

Ritualuri violente de imperechere in regnul animal (Galerie foto)

Organele lor genitale sunt ascunse undeva pe gat, in spatele coarnelor, si, cum nu au de fapt penisuri, recurg la o batalie in care folosesc "sageti de dragoste". Acestea contin calciu in cea mai mare parte si fac ca cel care le primeste sa devina mai receptiv la spermatozoizi.

  1. Există un animal care se reproduce de la distanță? - go2dent.ro
  2. CEL MAI SPECTACULOS ORGAN SEXUAL - Dan Caragea
  3. Gigant Pacific Caracatița Enteroctopus dofleini este adesea citat ca cea mai mare specie de caracatiță cunoscute.
  4. Poziții cu penetrare maximă a penisului
  5. Joi, 07 Februarieora Uneori, ritualul de imperechere in lumea necuvantatoarelor este mai mult decat neasteptat.
  6. Fără erecție dimineața, dar există după- amiază
  7. Dacă credeai că sexul este un subiect care nu-ţi mia ridică semne de întrebare, iată 20 de lucruri pe care nu le ştiai şi care te vor surprinde.
  8. Disfuncție erectilă la bărbați

Aceste "sageti" pot fi insa si periculoase, unii dintre melci sau limacsi primindu-le in ochi sau creier. Albinele Reginele fac o selectie a masculilor, iar pe cei cativa alesi din mii de masculi ii antreneaza intr-un zbor atunci cand vor sa se imperecheze.

#010 Cat de mult conteaza dimensiunea penisului

Unul singur reuseste sa prinda regina in zbor, dar acesta nu este si norocos penisul caracatiței cum ar parea la prima vedere.

Si asta deoarece penisul lui explodeaza la propriu in ea, iar el moare. Regina se alege insa cu spermatozoizii de care are nevoie pentru tot restul vietii. Paianjenii viespe Masculii care fac parte din specia paianjenilor viespe permit organelor lor genitale sa se rupa in interiorul partenerelor, inainte ca acestea sa-i atace si sa-i manance.

Masculii fac acest lucru pentru a micsora sansele altor masculi de a-si transmite mai departe genele.

Există un animal care se reproduce de la distanță?

Caracatitele Unul dintre tentaculele masculului de caracatita tine penisul caracatiței si de organ sexual. El plaseaza mai multi spermatozoizi pe acesta, dupa care il introduce intr-o "fanta" a femelei, cu rol de reproducere.

penisul caracatiței

La toate speciile de caracatita, acest tentacul ramane insa incorporat in corpul femelei. Nu mai creste la loc ulterior, iar masculul moare in cateva luni. Calugaritele In unele cazuri, calugaritele femele devoreaza capetele masculilor in timpul imperecherii.

penisul caracatiței

Uneori, insa, acest comportament canibalic apare doar daca femela este infometata si are nevoie de hrana pentru a supravietui.