Genital Jousting pe Steam

Penis decorat

Conținutul

  penis decorat

  Premieră medicală. Chirurgii au efectuat cu succes primul transplant de penis și scrot din lume, scrie  BBC News. Chirurgii de la renumitul spital au folosit penisul, scrotul și o penis decorat a peretului abdominal de la un pacient decedat și le-au transplantat la soldat.

  penis decorat

  Medicii spun acum că bărbatul ar trebui să își recupereze inclusiv funcția sexuală a organului, un lucru imposibil în cazul reconstrucțiilor de penis. Intervenția chirurgicală a penis decorat 14 ore, iar la ea a participat o echipă de 11 chirurgi.

  penis decorat

  Operația a avut loc pe 26 martie, dar medicii au așteptat să vadă cum se recuperează pacientul înainte de a face public acest lucru. Medicii au declarat că nu a fost efectuat și un transplant de testicule, din motive care țin de etica profesională. Medicii se așteaptă acum ca bărbatul să se recupereze complet în decurs de 6 până la 12 luni, scrie Digi Primul transplant de penis decorat din SUA a avut loc înla Spitalul General din Massachusetts, Boston, iar în chirurgii din Africa de Sud au efectuat primul transplant de penis din lume.

  penis decorat

  Însă reușita medicilor de la Johns Hopkins constă în transplantarea atât a penisului, cât și a scrotului și a unei părți din peretele abdominal, care vor permite recuperarea funcției sexuale și urinare a soldatului rănit.