Festivalul Penisului a adunat sute de oameni în stradă! Unde a avut loc | Click

Festivalul penisului

Festivalul penisului in Japonia

Însă asta nu înseamnă că mișună pervers peste tot scoțându-și pulile din pantaloni la orice colț de stradă. De fapt, singurul mod în care o să vezi vreodată un penis japonez în public e dacă tragi cu ochiul într-un sento băile publice de cartiersau dacă te duci la Kawasaki în prima duminică din aprilie, unde o să fii bombardat de mai multe puli decât ți-ai putea imagina.

Kanamara P*nis Festival Exposed ★ ONLY in JAPAN

Scurte, grase, strâmbe, drepte, tari, moi… sunt toate acolo, și multe dintre ele sunt comestibile. Acest matsuri vechi de festivalul penisului ani, denumit Festivalul Penisului de Oțel, își are originile într-o legendă despre un demon care s-a ascuns în vaginul unei fete tinere și a castrat doi bărbați în noapte nunții ei—de ce doi bărbați?

În cadrul workshop-ului educativ-moral s-a promovat o cultură a întâlnirii care să-i facă pe elevi capabili să-și asume propriile responsabilități în viața școlară, personală și a societății.

N-am idee. După care a rugat un fierar să-i forjeze un dildo de festivalul penisului în orificiul flămând ca să ucidă demonul.

  • Omul are două penisuri
  • Festivalul penisului de fier! Vezi unde și de ce are loc | DCNews
  • Ridica penisuri mari
  • Cum să mărești penisul la bărbat acasă

Asta i-a inspirat pe shintoiști să construiască un altar gigantic al penisului care să o protejeze pe ia și pe alți devianți sexuali de BTS-uri. A trecut o lună de la cutremurul mare din Miyagi și, în multe privințe, Japonia încă se resimte.

festivalul penisului

Pentru a-și arăta respectul pentru numărul mare de vieți și case pierdute, multe evenimente au fost anulate sau festivalul penisului puțin, inclusiv festivalul Kawasaki unde, anul acesta, omikoshi-ul penisului gigantic un altar shintoist portabil, purtat pe umeri de către bărbați a rămas în pantaloni și festivalul penisului a ieșit pe străzi.

Conform oamenilor care vin aici în fiecare an, festivalul de anul acesta a fost mult mai mic în termeni de lungime și circumferință decât de obicei.

Home » Stiri » Stiri externe » Festivalul Penisului există şi tocmai a avut loc. Află ce s-a-ntâmplat acolo! Festivalul Penisului există şi tocmai a avut loc. Redacția Cancan. Denumit la origine Kanamara Matsuri, festivalul este o adevărată atracţie turistică în această perioadă a anului.

Tipul ăsta, care avea în jur de 80 de ani, vindea jucării mârșave în formă de penis. Erau destul de penale. Două fetițe drăguțe sugând mici bomboane pe bățîn formă de puli.

festivalul penisului

Tipii ăștia au venit și anul trecut… Probabil că o să vină în fiecare an pentru tot restul vieților lor. Asta a fost singurul moment care m-a excitat din tot festivalul.

festivalul penisului

Putem pune așa ceva pe internet? Omul cu Capul în Formă de Pulă salută pe toată lumea la intrare… chiar și pe copii. Trebuia să le festivalul penisului cât puteai de tare spre acel semn de căcat din carton ca să-ți alini stresul… după care primeai un pamflet despre nu-știu-ce cult.

  • Erecție proastă de 60 de ani
  • GALERIE FOTO Fotografii amuzante din timpul festivalului penisului
  • Ce ulei este mai bun pentru masajul penisului
  • Sinechii pe penis

Acesta e Tengu, un demon care așteaptă să se urce în vaginul vreunei domnișoare. Cred că penisul mare și roz din stânga e omikoshi-ul cu care mărșăluiesc pe stradă în fiecare an, mai puțin în acesta.

festivalul penisului

Aveau și vagine!