Meniu de navigare

Saltul penisului. Care sunt principalele probleme sexuale ale barbatilor si cum pot fi tratate

saltul penisului

Ciclul raspunsului sexual are patru faze: excitare, platou, orgasm si rezolutie. Cele mai multe cazuri de disfunctie sexuala sunt tratabile, de aceea este important ca pacientul sa isi impartaseasca preocuparile cu partenerul si cu medicul specialist.

  • Povești personale Creșterea și pubertatea Pubertatea sau adolescența este tranziția dintre copilărie și maturitate.
  • Creșterea și pubertatea | VreauSaCrescMare

Care sunt cauzele problemelor sexuale masculine? Disfunctia sexuala la barbati apare ca urmare a unei probleme fizice sau psihologice.

saltul penisului

Aceste afectiuni includ diabetul zaharat, afectiunile de inima si vasculare, tulburarile neurologice, dezechilibrele hormonale si bolile cronice, precum insuficienta renala sau hepatica, alcoolismul si abuzul de droguri.

In plus, efectele secundare ale unor medicamente, inclusiv cele antidepresive, pot afecta dorinta si functia sexuala. Cauzele psihologice: Saltul penisului includ stresul la locul de munca, anxietatea si ingrijorarea cu privire la performantele sexuale, probleme din relatie, sentimentul de vinovatie si efectele unei traume sexuale trecute.

Creșterea și pubertatea

Cele mai frecvente probleme sexuale la barbati sunt tulburarile de ejaculare, disfunctia erectila si dorinta sexuala inhibata. Tulburarile de ejaculare Exista mai mute tipuri de tulburari de ejaculare la barbati: Ejacularea precoce: Se refera la ejacularea care a avut loc inainte sau imediat dupa penetrare Ejacularea tardiva: Atunci saltul penisului ejacularea are loc foarte saltul penisului Ejacularea retrograda: Atunci cand sperma este fortata in vezica urinara, nu prin uretra.

saltul penisului

In unele cazuri, ejacularea prematura si inhibata sunt cauzate de factori psihologici, saltul penisului strictetea religioasa care determina persoana in cauza sa vada actul sexual ca un pacat, precum si evenimentele traumatice din trecut. Ejacularea precoce, cea mai comuna forma de disfunctie sexuala la barbati, este cauzata de nervozitatea barbatului cu privire la cat de bine va performa in timpul actului fata are un penis care iese. Ejacularea retrograda este frecventa la barbatii cu diabet zaharat, care sufera de neuropatie diabetica afectarea nervilor.

Acest lucru este cauzat de problemele la nervii vezicii urinare.

Care sunt principalele probleme sexuale ale barbatilor si cum pot fi tratate

In alte cazuri, ejacularea retrograda are loc dupa interventiile chirurgicale la vezica urinara sau la prostata.

Ce este disfunctia erectila?

saltul penisului

Disfunctia erectila este definita ca incapacitatea saltul penisului a mentine o erectie. Cauzele disfunctiei erectile includ bolile care afecteaza circulatia sangvina aterosclerozatulburarile nervoase, factorii psihologici stresul, depresia si anxietatea. Bolile cronice, anumite medicamente si boala Peyronie saltul penisului cicatricial la nivelul penisului pot cauza disfunctia erectila.

Гинекология, андрология и воспроизведение домашних животных - часть 2 (стр. 6 из 8)

Dorinta sexuala inhibata Dorinta sexuala inhibata sau pierderea libidoului se refera la o scadere a interesului pentru activitatea sexuala. Scaderea libidoului este cauzata atat de factori fizici, cat si de factorii psihologici, fiind asociata cu un nivel scazut de testosteron.

Problemele psihologice includ anxietatea si depresia, precum si dificultati in relatia de cuplu.

Valori sporite de estrogeni în circuitul sanguin favorizează instalarea dominantei sexuale în scoarţa cerebrală. În acest caz toate sistemele organismului sunt mobilizate la înfăptuirea funcţiei de înmulţire. Este important de menţionat însemnătatea practică a acestui proces. În timpul dominantei sexuale la femele uşor se formează reflexele condiţionate la mediul extern.

Diagnostic Pentru diagnosticarea problemelor sexuale, medicul incepe cu o analiza detaliata a simptomelor pacientului, urmata de un examen fizic. Specialistul poate cere si alte teste pentru a exclude alte probleme medicale care ar putea contribui la discuntiile sexuale.

saltul penisului

Tratament Multe cazuri de disfunctie sexuala pot fi ameliorate prin tratarea problemelor fizice sau psihologice saltul penisului stau la baza. Strategiile de tratament includ: Tratamentul medical: Acesta implica un tratament pentru orice problema fizica ce ar putea contribui la saltul penisului sexuala Medicamentele: Medicamentele pot saltul penisului la imbunatatirea functiei erectile la barbati Hormonii: Barbatii cu un nivel scazut de testosteron pot beneficia de terapia de substitutie de testosteron Terapie psihologica: Terapia cu un consilier calificat saltul penisului ajuta pacientul sa isi exprime sentimentele de anxietate, teama, vinovatie, care ar putea sa aiba un impact asupra functiei sexuale Saltul penisului mecanic: Dispozitivele de vid si implanturile peniene pot ajuta barbatii cu disfunctie erectila Educatie si comunicare: Educatia referitoare la sex si la comportamentele sexuale poate ajuta persoana in cauza sa isi depaseasca anxietatea cu privire la performantele sexuale.

Succesul tratamentului pentru disfunctiile sexuale depinde de cauza care sta la baza problemei.

saltul penisului

In cazul unei conditii fizice tratabile, perspectivele de vindecare sunt foarte bune. Prevenire Desi problemele saltul penisului nu pot fi prevenite, este esential sa va ocupati de cauzele profunde ale disfunctiei pentru a putea intelege mai bine si a face fata problemei atunci cand apare.

Exista unele lucruri pe care le puteti face pentru a va mentine o functie sexuala buna: Urmati planul de tratament recomandat de doctorul dumneavoastra Limitati consumul de alcool Faceti fata si incercati sa rezolvati problemele emotionale sau psihologice, precum stresul, depresia si anxietatea Puneti accentul pe dialogul cu partenerul Programeaza-te pentru o consultatie la medicii specialisti la una din urmatoarele clinici:.

Disfuncția erectilă severă – Implant de penis