Ultima oră

Penisuri coreene. Implantul de 13 000 de dolari care-ți face penisul mai mare în doar o oră

Tweet Snap Chestia pe care ar trebui penisuri coreene ți-o bagi pe penis dacă inventatorul are succes. Fotografie via Stays-Hard Imaginează-ți cum ar fi să ai erecție timp de 12 ore. Dar nu e nevoie să-ți imaginezi, pentru că antreprenorul în vârstă de 70 de ani Richard Wylie a transformat acest vis în realitate cu un produs numit Stays-Hard.

penisuri coreene

Cererea pentru el e mare: Richard a zis că a vândut tot în primele 24 de ore și a primit comenzi și penisuri pe tabloul medical alte țări, chiar și din Coreea de Sud. După cum au raportat tabloidele săptămâna trecută, capcana pentru penis din plastic și oțel ți-ar putea fi prescrisă de doctorul tău prin Nu e primul contact al lui Wylie cu invențiile.

A dezvoltat mai multe produse despre care spune că au avut succes. Poate fi folosit de orice persoană care deschide o poartă și vede un câine că se repede spre ea. Te-ai gândit la bărbații în vârstă când ai creat Stays-Hard? Richard Wylie: Treizeci de procente dintre bărbații penisuri coreene suferă de ejaculare prematură. Sunt multe motive pentru asta: unii tipi sunt timizi, alții n-au experiență.

penisuri coreene

Imaginează-ți că ai cunoscut-o pe fata viselor tale și ea are anumite așteptări de la tine — dacă nu te poți ridica la nivelul lor? Doar nu vrei s-o dezamăgești.

Iar dacă asta se întâmplă de câteva ori, bărbatul devine tot mai crispat și problema se adâncește. Cu Stays-Hard, penisul rămâne erect și întins. Chiar dacă bărbatul ejaculează după treizeci de secunde, tot poate continua până își satisface partenera. Ce te-a făcut să inventezi jucăria asta? Lucram la o clinică de pe Penisuri coreene Street, unde eram partener non-medical.

​Tipul ăsta a inventat un dispozitiv care îți oferă erecții de 12 ore

Acolo se dădeau o grămadă de rețete pentru Viagra. Veneau mulți tipi cu disfuncții erectile. Am început să dezvolt jucăria acum șase sau șapte ani, apoi am patentat-o acum cinci ani.

Studii Distribuția dimensiunilor penisului pe lungime.

Și de atunci o tot șlefuiesc. Cum de ai fost așa de dedicat cauzei? Am avut și eu problema asta.

penisuri coreene

O am de douăzeci de ani, de când aveam cincizeci. O situație foarte neplăcută.

penisuri coreene

Mă tot întrebam ce aș putea face și am vorbit cu mai mulți urologi. Unul dintre ei m-a ajutat foarte mult și mi-a desenat o schiță.

Cercetatorii au stabilit ce legatura este intre degetul aratator, cel inelar si lungimea penisului

Am penisuri coreene. Am construit niște prototipuri penisuri coreene și apoi am primit niște fonduri ca să continuăm.

Marirea Penisului Natural - go2dent.ro

Citește și: S-a inventat prezervativul pentru cei cu penis imens Cum funcționează Stays-Hard? Urmează conturul penisului, deci e aproape invizibil.

penisuri coreene

Dacă ai fi un tip cu o reputație grozavă și deodată vezi că lucrurile nu mai merg bine, poți fugi la baie, îți pui chestia asta pe penis, tragi un prezervativ peste și penisuri coreene cu care te culci în noaptea aia nici n-o să știe că folosești dispozitivul!

Mai multe surse media au zis că dispozitivul poate păstra erecția timp de 12 ore. E adevărat? Da, îți păstrează erecția cât de mult ai chef. Poate unii au chef să facă dragoste o zi întreagă și pot face asta cu acest produs. Și dacă cineva are un micropenis?

Tot ar putea funcționa? Produsul meu se potrivește tuturor raselor și tipurilor de oameni, scunzi sau înalți.

Implantul de 13 000 de dolari care-ți face penisul mai mare în doar o oră

Îl putem adapta la penisuri mai mari sau mai mici, în funcție de situație. Citește și: Printează-ți propriul penis Ce penisuri coreene răspunzi oamenilor care susțin că o erecție de 12 ore poate fi deranjantă pentru categorii de dimensiuni ale penisului Dacă iubitul te întreabă dacă vrei să petreceți toată ziua în pat, poți să-l refuzi.

Depinde de fiecare cuplu. E vorba de comunicare. Să vorbim puțin și despre preț. Produsul penisuri coreene patruzeci de lire. Mi se pare un chilipir.

FOTO Restaurantul penisului din Coreea de Sud, localul inspirat de un călugăr budist

Am avut un singur client care a anulat comanda. Stays-Hard va restabili armonia în cuplu. Iată-l pe Richard cum își prezintă dispozitivul. Am citit că l-ai folosit și tu… Bineînțeles! Îl folosesc regulat.

Distribuie Restaurantul Deulmusae este considerat un adevărat muzeu al penisului, unde clienţii înfometaţi poposesc avizi nu doar de mâncare, ci şi de legende locale despre puterile incredibile ale obiectelor sau sculpturilor falice. Localizat la o oră şi jumătate de mers cu maşina de Seul, restaurantul cu două etaje se bucură de popularitate aproape în egală măsură cu Parcul Penisurilor Haeshindang Park- n.

Mi-ar penisuri coreene să-l folosesc și mai des. Sunt căsătorit cu o doamnă de cincizeci și ceva de ani. Nu suntem un cuplu în luna de miere, avem patru fii. Dar pot spune clar că ne satisface amândurora nevoile.

Romanii sunt pe locul 2 in lume la lungimea penisului

Crezi că bărbații și femeile ar trebui să se simtă confortabil cu un tub din oțel și plastic în corpurile lor în timpul sexului? Da, pentru că nici nu-l observi. Nu e mare, e ușor și se mulează perfect pe penis. Deci nu e tocmai vizibil.

penisuri coreene

Partenera nu va observa decât că ai o erecție zdravănă. O să creezi ceva și pentru femei? Păi femeile se excită când au parte de o erecție bună și de o partidă de sex satisfăcătoare.

  1. FOTO Restaurantul penisului din Coreea de Sud, localul inspirat de un călugăr budist
  2. Mărimea penisului uman - Wikipedia
  3. Prezentare generală[ modificare modificare sursă ] În comparație cu alte primate, inclusiv exemplarele mari, cum ar fi gorilapenisul uman este mai gros, atât în termeni absoluți, cât și în raport cu restul corpului.
  4. Dimensiunea penisului uman - Human penis size - go2dent.ro
  5. Erecția nu este grea
  6. Elist mi-a spus că, în mod ironic, unele aveau un efect de scurtare a penisului.
  7. Implantul de 13 de dolari care-ți face penisul mai mare în doar o oră

Deci deocamdată penisuri coreene pregătit altceva pentru ele, dar cred că acest produs le satisface și lor nevoile. Douăzeci de procente dintre clienții care au comandat Stays-Hard sunt femei. Penisuri coreene le vor oferi partenerilor lor și le vor sugera că ar fi bine să le folosească. Care e viitorul produsului? Sexul e o industrie imensă. E un dezastru dacă nu poți face sex.

Deci dacă jumătate dintre bărbații cu vârste peste patruzeci de ani nu pot face sex, sigur o să caute soluții. Mulțumesc, Richard.