Top citite acum

Penisuri colectate

Conținutul

Grant Stoddard Iar Kinsey și echipa lui au acceptat numerele pe care le-au dat tinerii ca pe Biblie.

lipsa erecțiilor nocturne erecție la caca

În mod incredibil, în restul secolului XX, a continuat să fie acceptabil să le ceri unor tipi să-ți spună cât de mare au penisul ca metodă de colectare de date. În aniiDurex a făcut un penisuri colectate non-reprezentativ la care lungimea și circumferința au crescut la 16, respectiv la 13 centimetri.

dacă nu întotdeauna o erecție dimineața penis cu carne lungă

Îno firmă rivală cu Durex, Lifestyles, a angajat două asistente care au măsurat penisurile erecte ale voluntari pentru un nou studiu. A fost un progres, dar tot nu se poate spune că la studiu a participat o mostră reprezentativă pentru toată populația.

penis cu picătură din ceea ce se umflă penisul

Mai mult, aceste informații n-au fost colectate într-un mediu clinic, ci într-un cort din spatele unui club de noapte din Cancun. În ciuda materialelor pornografice primite, 25 de procente dintre voluntari n-au reușit să aibă erecție, iar cei care au reușit probabil nu erau în cea mai bună formă după câtă bere și tequila consumaseră.

ce trebuie să știți despre o erecție cum se face mărirea penisului acasă

Rezultatele au fost, de data asta, de 14,90 centimetri ca lungime și 12,60 centimetri ca circumferință. ÎnDebby Herbenick — tot de la Institutul Kinsey — a penisuri colectate că informațiile colectate de la respondenți ar putea fi mai precise dacă acestora li s-ar promite niște prezervative mai potrivite pentru cum să întărești erecția bărbaților lor.

În caz că exagerează, respondentul va primi un prezervativ prea mare cu care n-are ce face. Mărimile găsite de Herbenick au fost și mai mici.

care a luat droguri de erecție electrozi către penis

A notat o lungime medie de 14,47 centimetri și o circumferință medie de 12,21 centimetri. O altă descoperire interesantă penisuri colectate studiului a confirmat ceva ce mulți deținători de penis știau deja: chiar și atunci când sunt atașate de aceeași persoană, unele erecții sunt mai impresionante decât altele, iar asta are impact asupra măsurătorilor.

fără erecție matinală la bărbați noduri la baza penisului