Penis pictat.

Conținutul

  Răzbunarea pictorului.

  cât de mult poate fi mărit penisul cu o pompă

  Ce imagini obscene a ascuns în portretul unei familii cu care s-a certat Autor: Stirileprotv Daily Mail Renumitul artist englez Thomas Gainsborough ar fi ascuns 3 simboluri falice într-o pictură pe care a realizat-o pentru un cuplu proaspăt căsătorit, după ce penis pictat fi certat cu familia acestora. În tabloul care a fost pictat în apare Robert Andrews și tânăra sa soție, Frances, care stau sub un copac.

  puncte pentru ridicarea penisului

  Artistul a penis pictat și un spațiu gol în poala femeii, pentru a putea adăuga ulterior un eventual bebeluș. Primul semn falic, scrie Daily Mailapare în spatele lor, sub forma unei perechi de măgari, care penis pictat în plan foarte îndepărtat.

  Citește și Daily Mail Al doilea simbol este mult mai evident și este ascuns în forma unei pungi, purtată de bărbat.

  penisul nu crește pentru fată

  Daily Mail Pictura a fost în proprietatea familiei Andrews până încând a fost vândută Galeriei Naționale britanice. Noua interpretare a picturii, care a stat ascunsă cam de ani, a fost publicată de istoricul de artă James Hamilton, care a scris și o biografie a lui Gainsborough.

  Daily Mail Conform The Telegraph, pictura fusese făcută pentru a marca unirea a două familii foarte importante, însă Hamilton este de părere că artistul s-ar penis pictat certat cu cei doi tineri căsătoriți și s-ar fi răzbunat pe ei, ascunzând acele simboluri în tablou.

  Sursa: Daily Mail.