Ingrosare de penis (Faloplastie) | Dr. Florin Juravle

Penis îngroșat

penis îngroșat pompa de vid penis penis

Ingrosare de penis cu acid hialuronic I Chirurgia masculină a luat o mare amploare în ultimii ani. Din ce în ce mai mulți bărbați apelează astăzi la intervenții estetice, care să-i ajute să-și recapete încrederea în sine.

Penis îngroșat penisului cu acid hialuronic este o procedură minim invazivă extrem de cerută penis îngroșat publicul masculin. Anumiți factori precum lipsa activității sexuale intense sau  performanțele sexuale scăzute sunt cauzate de o subdezvoltare a penisului, ceea ce îi face pe bărbați să își piardă încrederea în propria persoană și să opteze pentru această procedură.

penis îngroșat forma și tipurile de penisuri masculine

Cum se efectuează intervenția? Intervenția presupune injectarea cu acid hialuronic pe toată circumferința penisului. Intervenția se realizează sub anestezie topică cremă anestezicăastfel că pacientul nu va resimți durere sau disconfort pe perioada procedurii. Prin injectarea cu acid hialuronic, circumferința penisului poate crește cu până la cm, creștere care este evidentă atât în stare de repaus, cât și în erecție.

penis îngroșat unde puteți avea o intervenție chirurgicală de mărire a penisului

Ce se întâmplă după intervenție? După intervenție pacientul trebuie să respecte indicațiile medicului și să adopte o igienă intimă corespunzătoare, pentru a evita complicațiile. Zona va fi inflamată câteva zile, însă inflamația va trece treptat, în funcție de organismul fiecărui pacient.

penis îngroșat erecție și colesterol

Erecția este contraindicată aproximativ săptămâni după efectuarea procedurii. Ce trebuie să știți?

penis îngroșat de ce o femeie nu are o erecție

Efectul procedurii nu este permanent, acidul hialuronic fiind o substanță pe care corpul o asimilează. Remanența, conform producătorului, este cuprinsă între 9 și penis îngroșat luni, în funcție de organismul și penis îngroșat de viață al fiecărui pacient.

penis îngroșat ce alimente să mănânci pentru a mări penisul

Cantitatea de acid hialuronic injectată se va stabili împreună cu medicul, în cabinet, în funcție de nevoile și așteptările pacientului. Nu este obligatoriu să obțineți rezultatele observate in imagini informative sau cele obținute deja de persoanele care au utilizat produsele si serviciile noastre.

People Guess The Average Size Of A Penis