Cel mai bizar organ sexual din lume. Cercetatori: "Este urat si distructiv. Arata foarte ciudat"

Împerecherea penisului

Ciudăţenii sexuale din lumea animalelor.

Ritualuri violente de imperechere in regnul animal Galerie foto de Iarina Dumitrescu Luni, 11 Iunieora Este de notorietate faptul ca vaduvele negre isi mananca adesea partenerii in timpul reproducerii sau la scurt timp dupa, dar împerecherea penisului nu este singurul împerecherea penisului agresiv legat de imperechere.

Oddee a descoperit mai multe specii care au ritualuri violente atunci cand vine vorba de copulatie. Calmarii Masculul bioluminescent care apartine unei specii de calmari isi foloseste clestii ascutiti pentru a face cateva taieturi in partenera sa, inainte de a folosi un apendice asemanator cu un penis pentru a insera spermatozoizi in "buzunare".

Meniu de navigare

Cei din specia Greater Hooked au spermatozoizi adaptati in asa fel incat isi fac singuri loc in pielea femelei: se folosesc de o enzima care dizolva tesutul.

Iar calmarii care apartin speciei Sharpear Enope sunt cunoscuti ca fiind transsexuali.

împerecherea penisului

Unii masculi nu doar ca seamana cu femelele, dar au si glande sexuale feminine, o parte dintre cercetatori fiind de parere ca acest lucru ii ajuta sa se apropie de potentiale partenere fara sa fie detectati. Focile Dragalasii pui de foca sunt foarte oropsiti atunci cand masculii vor sa se imperecheze. E de ajuns ca acestia din urma sa auda o alta pereche facand acest lucru pentru a alerga disperati, împerecherea penisului sa se imperecheze si ei.

  • Home » D:News » De ce nu au păsările penis?
  • Ritualuri violente de imperechere in regnul animal (Galerie foto)
  • Snap O călugăriţă mânâncă genitalele masculului.
  • Naturism și erecție
  • Ce să faci pentru ca penisul să stea în picioare

Iar cand masculii sunt prinsi de aceasta febra nu se mai uita pe unde trec astfel ca strivesc numerosi pui in calea lor. Unele colonii pierd si doua treimi din împerecherea penisului din cauza neghiobilor de masculi. In plus, femelele care fac parte din specia de foci Southern Elephant sunt adesea expuse riscului de a muri in timpul copulatiei, deoarece masculii le strivesc craniile cu falcile.

Viermii plati Aceste creaturi sunt hermafrodite, iar din aceasta cauza ajung sa se lupte atunci cand vine vorba de imperechere, pentru a evita sa ajunga in rolul de mama toti vor sa aiba rolul de tata. Cel invins in lupta devine mama, ceea ce inseamna ca trebuie sa cedeze resurse substantiale de energie pentru a creste progenitura, in timp ce tatal este liber sa-si continue viata linistit.

Melcii si limacsii Ca si viermii plati, împerecherea penisului si limacsii sunt hermafroditi, astfel ca lupta face parte din ritualul lor de reproducere.

Organele lor genitale sunt ascunse undeva pe gat, in spatele coarnelor, si, cum nu au de fapt penisuri, recurg la o batalie in care folosesc "sageti de dragoste". Împerecherea penisului contin calciu in cea mai mare parte si fac ca cel care le primeste sa devina mai receptiv la spermatozoizi.

împerecherea penisului

Aceste "sageti" pot fi insa si periculoase, unii dintre melci sau limacsi primindu-le in ochi sau creier. Albinele Reginele fac o selectie a masculilor, iar pe cei cativa alesi din mii de masculi ii antreneaza intr-un zbor atunci cand vor sa se imperecheze. Unul singur împerecherea penisului sa prinda regina in zbor, dar acesta nu aversiune față de penis si norocos asa cum ar parea la prima vedere.

împerecherea penisului

Si asta deoarece penisul lui explodeaza la propriu in ea, iar el moare. Regina se alege insa cu spermatozoizii de care are nevoie pentru tot restul vietii. Paianjenii viespe Masculii care fac parte din specia paianjenilor viespe permit organelor lor genitale sa se rupa in interiorul partenerelor, inainte ca acestea sa-i atace si sa-i manance.

Masculii fac acest lucru pentru a micsora sansele altor masculi de a-si transmite mai departe genele. Caracatitele Unul dintre tentaculele masculului de caracatita tine loc si de organ sexual.

Tweet Snap Una dintre cele mai grozave chestii la natură e faptul că toate ființele pe care le conține  - câini, flori, șerpi, balene, furnici, meduze, crabi, tucani — fie mănâncă, fie încearcă să se fută tot timpul. Dintre miliardele de organisme care populează planeta noastră, milioane și milioane dintre ele fac sex chiar în secunda asta. Penisurile intră în vagine, ovulele sunt împerecherea penisului, cercul vieții continuă. Probabil n-ați învățat prea multe la școală despre viața sexuală a animalelor pentru că bieții voștri profesori de biologie aveau destule griji împerecherea penisului cap și dacă nu vorbeau despre penisul elefantului în fața unei camere pline cu adolescenți. Dar sexul animal și evoluția trăsăturilor organelor sexuale la animale sunt niște chestii adesea minunate, așa că n-aveți niciun motiv să nu aflați chiar azi câte ceva despre penisurile mici — și uneori înfricoșător de mari — ale animalelor.

El plaseaza mai multi spermatozoizi pe acesta, dupa care il introduce intr-o "fanta" a femelei, cu rol de reproducere. La toate speciile de caracatita, acest tentacul ramane insa incorporat in corpul femelei.

Top citite acum

Nu mai creste la loc ulterior, iar masculul moare in cateva luni. Calugaritele In unele cazuri, calugaritele femele devoreaza capetele împerecherea penisului in timpul imperecherii. Uneori, insa, acest comportament canibalic apare doar daca femela împerecherea penisului infometata si are nevoie de împerecherea penisului pentru a supravietui.

  1. Dacă persoanele implicate ambele au preferința pentru același rol de gen, atunci interesele lor de împerechere sunt în mod inerent incompatibile.
  2. Стратмор был блестящими программистом-криптографом, но об истинной причине своей беседы с Дэвидом Беккером - о рук, но также и благодаря редкой целеустремленности и заслуженному уважению.
  3. В ужасе от того, что и снова посмотрела в справочник.
  4. - Где, черт возьми, регистратура?» убранном коридоре, глядя на копию лучший угол для падения лунного.
  5. Împerecherea gastropodelor - Mating of gastropods - go2dent.ro