Anatomia si structura penisului

Circumferinta erectiei

Conținutul

  Vezi mai multe articole din categoria stiinta-sanatate Studiul ar putea să îi ajute şi pe bărbaţii care sunt îngrijoraţi de dimensiunile penisurilor lor şi să fie folosit în cercetările care investighează felul în care ineficienţa prezervativelor este asociată cu lungimea şi circumferinţa penisului uman.

  de ce este dezumflat penisul

  Cercetătorii britanici au creat un grafic care descrie distribuţia mărimilor penisurilor în rândul bărbaţilor de toate vârstele şi rasele. Analiza a inclus 17 studii anterioare, realizate pe Unii dintre bărbaţi au fost tachinaţi de partenerii lor sexuali în legătură cu lungimile penisurilor lor.

  Sunt mulţi bărbaţi îngrijoraţi din această cauză, iar eu cred că reasigurându-i circumferinta erectiei faptul că sunt normali reprezintă un lucru benefic".

  diferența dintre penis și penis

  Avem de partea noastră şi un expert de la o clinică specializată în dismorfofobie, pentru că unii bărbaţi sunt cu adevărat îngrijoraţi şi stresaţi din cauza lungimilor penisurilor lor. E puţin probabil ca ei să «vindece» doar privind acel grafic de distribuţie a mărimilor penisurilor, vor circumferinta erectiei nevoie de circumferinta erectiei specializat - precum terapia comportamentală cognitivă şi chiar medicamente", a adăugat coordonatorul studiului.

  erecție și ovulație